ZVEZDINO POJAČANJE IZ SERIJE A! (FOTO)
Delije i fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

ZVANIČNO!

ZVEZDINO POJAČANJE IZ SERIJE A! (FOTO)

Ugovor potpisan na tri plus jednu godinu

Objavljeno:
Veljko Petrović

Fudbaleri Crvene zvezde nedavno su počeli pripreme za sezonu 2024/25, a na stadion "Rajko Mitić" stigla su dva nova pojačanja.

Radi se o vezistima Luki Iliću i Dalsiju Gomešu, a crveno-beli su u utorak zvanično objavili treći potpis u letnjem prelaznom roku.

Ugovor na tri plus jednu godinu potpisao je Ebenezer Anan (21), a nije plaćen ništa pošto mu je istekao ugovor sa Bolonjom.

- Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe - istakao je Anan koji je zadužio dres sa brojem 73.

Levi bek je u martu 2024. godine debitovao je za reprezentaciju Gane i ima dva nastupa, a prošle sezone bio je na pozajmici u Novom Pazaru.

Bonus video:

00:36

Crvena zvezda, pehar, delije

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.